Nya tag

Så var Favoritmåndag här, YEES not! Iaf så skulle jag fixa såna här avgjutningar på mina fötter så att dem håller ihop i sommar till skillnad från vad de gjort de senaste två åren.... Så visst kl14 skulle jag vara där, eller? Nej precis jag skulle vara där kl13 men inte fan visst jag det förrän jag kollade det kl11.45! Smart då man bor långt ifrån stan så jag ringde dit och sa att pendeltågen stod tvärstilla pga snön, hehe. Så nu ska jag dit på onsdag istället och fick hux flux genast massa tid att sova på istället.
Åh imorgon bär de av till sollentuna för att bedriva ett förhoppningsvis fint pass tsm med resten av the gang, fest!

God Natt och glöm inte att dricka Coca Cola istället för Julmust i jul!!

Finemang helg!

Jaa så var denna helgen till ända. Hade en kanonfin Fredag med ribbåtstur, tilltugg hos hallbäcks, middag på Ching Chong (den hette nog Ciao Ciao eftersom den va italiensk), limousineåkning, utgång på entourage aka victoria och sist men inte minst väggen. Jaa det var min fredag lördagen blev en lång recovery kan behövas ibland!
Men fy satan vad kul vi hade tror jag, jag hade iaf askul:) Lyckades ju till och med bli utslängd av Bobby från Mammas pojkar, jäklar det va stort! Var nog lite smått överförfriskad men det blev en sån där all out-utgång, och den får ju alla andra att känna sig oerhört nyktra så ni kan ju tacka mig för att ni slapp känna samma betongmössa;)
Tänkte lägga upp en passande bild!:)
Om man tittar noga står det väggen på skylten, hehe

Full fart!

Mycket att tänka på och snurrig i huvudet, känner mig ibland som ett svin... Humöret går typ upp och ner, är som en väldigt impulsiv tonårsflicka. Körlektionerna är snart slut hade min sista för en timme sen nu är det bara en "provuppkörning" med en snubbe som heter Samir, vi får hoppas han är snäll mot mig så att jag får boka uppkörning efter detta. Haha kan ni tänka er mig på vägarna!!! Vore fint med ett körkort och jäkla nödvändigt!

Träningen har gått framåt skitmkt den senaste tiden känner mig faktiskt bättre och mer motiverad än någonsin förut. Fast snön sabbar ju en del nu:P vill springa ute alltid men nu när det är snö överallt får jag nog förpassa ganska mycket till löpbandet, usch usch usch. Inget stort fan av springa på sånt inte någon upplevelse.  Det kommer bli så tjockt nice att sticka till kanarieöarna i december!!!:)

Så där ja hoppas på en lugnare period framöver med inte lika mycket i huvudet får väl se hur fan det ska gå till... Imorgon blir det att fira Marcus Hallbäck som fyllde 18 år igår på en onsdag, jag föddes för övrigt på en onsdag så vi har mkt gemensamt. Känner man honom rätt kommer det att bli en alldeles förträfflig dag/kväll/natt imorgon:))

Ta hand om er!

Lördagar

Blev lite snabbhetsuthålliga intervaller dagen till ära! Dessa bedrevs på Gnestas eminenta friidrottsanläggning Skillingavallen! Kolstubb med ett lager snö gjorde det hela sisådär men man blev en erfarenhet rikare! Sen hann jag precis hem till dagens höjdpunkt världscuppremiären i längdskidor herrarnas 15km! Och det gick ju som
vanligt för svensk del med en första plats i Marcus Hellner, fett!
I övrigt så blev det några timmar på älskade Frejahallens badlokaler, måste casha in lite! Orkar inte göra nåt ikväll har huvet fullt med körkortsteor, men allt löser sig!;)
Just jag o Smedhzoor sticker till kanarieöarna i december det ska bli nice, allt är bokat o klart nu!

Freedag

Var ledig idag från körlektioner och teorilektioner, var skönt så stack ut o sprang en liten runda i förrmiddags. Holmen som inte aldrig har sprungit längre än 3km utan att ta pauser fick för sig att han skulle med. Han gillar ju också att sova länge så jag släpade honom ur sängen kl11 och tryckte i honom en banan och sen skulle vi iväg. Efter 3km började han stånka och stöna som en brunstig älg och jag tänkte shit han kommer aldrig att orka 1mil och nu är vi typ långt hemifrån, aja han klarar sig. Men vi vände och passerade nära hans hem och då sa jag åt honom att sticka iväg åt det hållet medan jag skulle fortsätta en bit. Så jag sprang därifrån och tänkte inte mer på honom. Sen när jag kom tillbaka till holmens crib kom jag på att jag inte hade någon nyckel. Holmen hade ju den men dörrfan är låst!!! Så jag börjar slå på dörren och hålla en ringklockan, aset jävlas med mig men jag tänker inte ge mig. Grannarna i uppgången öppnar sin dörr och kollar på mig jag låtsas som om jag förbereder för en löptur genom att gå ner i trappen (jäkligt smart gjort!) för att sedan springa upp till dörren igen. Efter några minuters bankande till hör jag dörren öppnas nerifrån upp till trappuppgången och in kommer någon som låter som en brunstig älg, det var såklart allas vän holmen:) Han hade följt efter mig....idiot! Nu kunde han knappt ta sig upp för trappan utan att falla ihop! Men tillslut öppnade finnen dörren och släppte in mig, jag agerade då på intution och låste ut honom i 10 minuter för att han ska lära sig att man inte låter en vän vänta utanför i 10minuter aldrig! :)


Dagarna går

Dagarna går ganska snabbt nu övningskör med en kort italiensk gubbe på dagarna som heter typ det ballaste jag hört "Ferry Fereno"!Det ska mina barn heta, båda två oavsett kön!
Mr Joakim Holm och jag brukar inleda kvällarna med att stirra på lite serier vi har nött igenom den tyvärr något sämre än förväntat "The Prisoner" för att nu ta oss an en ny som vi sett några avsnitt av "Survivor". Serier med entimmes avsnitt är ju kanon, man får ju ut någonting av det mycket tid!
Nu är det dags för ett avsnitt för att sedan slagga, för att sedan vakna till fönsterbytarnas eviga hammarslag i väggen (idioter). Holm påpekade förresten att det inte är en ko som låter på natten utan det är hans kylskåp! Good to know!


ha en fortsatt god kväll!

Körkortstime/och hemhjälp sökes

Jag är alltså hos min ständigt trogne vän Joakim Holm i nyköping! Jag går en intensivkurs denna vecka och nästa vecka som förhoppningsvis ska mynna ut i ett körkort. Så dagarna går i ett. Jag är ganska förundrad över hur mycket teori det finns i trafikens värld, den tar ju aldrig slut, lovar att de kommit på 1000 st nya tilläggstavlor lagom till att jag ska göra teoriprovet...

I Holms odiskutabla ungkarlslya finns det smuts och kläder och disk och djur  överallt:) Så jag känner mig precis som hemma, underbart!! Vi känner båda att de borde göras någonting åt det men vi orkar inte, så därför sätter vi ut en annons i detta nu: "Finns det några väldigt vackra fruntimmer från gymnasieåldern-22år som känner sig manade att städa och liknande tjänster utan någon ersättning är ni varmt välkomna att höra av er!" Klabbelito:073-326 59 44.

Pussss

Friday, en fredagsfräckis!

Åt farsans kyckling idag vilken hit! Synd att resten av maten smakade som jag tänkt mig först:)
Tänkte att det är dags för en rolig historia som verkligen har hänt den inkluderar mig, Fanny Baeckström och min missbildade vän Mikael Röjerås, eller som en kommentator sa Michail Röjjesås,:)!

Det var för ungefär 1,5-2 år sedan då jag gick i 2:an och Michail gick i 3:an. Händelsen utspelar sig på vår gymnasieskola Rudbecksskolan. I en korridor i vår skola finns det en tjejtoalett, alltså enbart en tjejtoalett och ingen vanlig allmän toalett för båda könen. Iaf så kom jag, Fanny Baeckström och Michail gående i korridoren var på kvinnan säger att hon behöver gå på toa och går då in på toan. Både jag och Michail vet att det tar ca 1h för en tjej att göra sig klar på toan så vi tänkte att vi skulle göra nåt kul. Så vi går spontant in på tjejtoan också. Väl därinne finns det 4 dörrar var på det finns en toalett bakom dem. Jag och Michail tänker att vi ska skrämma livet ur Fanny när hon kommer ut genom sin toalett så vi gömmer oss inne på en annan toalett. Så vi stänger dörren till vår toalett och väntar på att få höra ljudet av öppning från Fannys toalettdörr. Sen kommer Michail på att han vill kissa och börjar knäppa upp gylfen, äckligt tänker jag men struntar i det. Nu kommer vi till det roliga:P
Helt plötsligt öppnas dörren till vår toalett, till min och Michails stora förvåning är det inte Fanny utan bara nån random brud som öppnar dörren. Det hon ser är alltså två killar inne på tjejtoaletten varav en har byxorna neddragna. Smart som jag är så säger jag orden "Oj, vi glömde visst låsa!" och drar igen dörren. Sen kommer jag på att det där nog har sett dumt ut samtidigt som man hör tjejen utanför börjar asgarva, då kommer vi också på att det här fan ser skitroligt ut (och kanske möjligtvis lite gay).
Michail Röjjesås i egen hög person!


Må Gud vara med er!


Trumvirvel

Jaha, idag ser det typ ut som igår så stannar nog inne idag med!:)
Kommer ihåg att jag sa en smart sak när jag va typ 16, det föddes ett citat i huvudet när vi satt i en ring med vår mentor Anette, såg ungefär ut som på ett AA-möte (så att alla kan realtera,höhö). Iaf så fick jag frågan vad jag längtade mest till, svaret blev följande; -Just nu längtar jag till vintern för då kan det bara bli bättre!. Ett genialiskt svar från ett lika genialiskt geni!
Allt för nu måste rusa!
Här ser jag farlig ut!!

Tissdag

Man vaknar på morgonen tittar ut, hm lite lätt duggregn inget farligt alls. Sen går timmarna och när jag kommer ut från det 30*C varma badhuset, där jag jobbar ytterst sällan, så fick jag ett svårare hjärtstillestånd, sen förstod jag det var ett skämt ett tråkigt sånt men jag blev ändå sur. VEM FAN HAR GJORT DET HÄR? Det visade sig sen att det inte alls var nåt skämt eller det är nog ett skämt, ett sånt där practical joke som inte går att göra nåt åt.
Hehe men jaja det försvinner väl snart... typ till maj:)
Jaha så återstår dagens fråga ska man träna? Nej aldrig i livet! Det är dags att bli det jag är född till! En Dr.Oetker ätande soffpotatis! Dreams are coming true.
En magnifik måltid!


Schweinkallt

Så blev ett träningspass gjort. Mosade in lite sköna intervaller, eller sköna det var inte alls skönt. Det var kallt, det blåste som gjorde att det blev ännu kallare. Sedan var det någon pygmétant som höll på att få armarna slitna ur led av tre alldeles för henne stora hundar. Men som den kloka tant hon är släppte hon såklart efter på kopplen så hundarslena flög in i mig istället, det tackar vi för!:) 

Träffa en gubbe igår som fråga, när han fick höra att jag sprang, när är det kul att springa? Jag sa som det var, inte fan är det kul när man som idag skulle ut i frost och blåst. Men va gör man inte för att jävlas med sig själv. Jag kan inte vara dryg mot andra om jag inte är lite dryg mot mig själv....ibland....ytterst sällan.... eller aldrig
  


This is me

Hej!
Efter nu nästan ett helt liv av övertalningar från diverse individer har jag gjort en blogg. Fast det är inte bara för den anledningen, jag har alldeles för mycket fritid också (fast det går inte att ha för mycket fritid). Men skitsamma!

Kanske ska presentera mig själv; hm jag föddes den 17e april 1991 fet som få. Fick namnet Klas efter en hård kamp med Egon, tackar Gud för att det inte blev det sistnämnda. Uppväxt i skidåkarmeckat Åsarna tills jag var 7 sen försvann vi(alltså familjen) ner till orten med enbart nedförsbackar Gnesta. Där är jag fast förutom tre år på Löpargymnasiet i Sollentuna nu på senare dagar. 

För ögonblicket tränar jag en del löpning, jobbar ibland på ett badhus i Gnesta och funderar allmänt på vad fan det ska bli av mig? Men det där löser sig, det löser sig alltid för mig;)

Jag gillar ironi, att driva och vara dryg.

Peace!



RSS 2.0