Baam

Sitter som ett smäck med körkort kan jag meddela:) Fantastiskt skönt. Nu kan jag göra sånt som jag inte gjort förut typ köra bil, hyra bil, köra för fort, köra full, bli av med körkortet allt det här som julen har med sig!

Eales the disturbed englishman och Mr Rinaldi sitter i soffan nu hos mig och vi vill se en ruskigt läskig film. Blir till att fixa det.
 Den här ska nog va bra

One done one left

Fixade teoriprovet nyss! Belöningen blir en klapp på axeln.

Uppkörningen kvar då! Fast var nog mest orolig till teorin har ofta en tendens att skita i att plugga men som tur är har man ett bra läshuvud. Det här löser sig nog.


Stay in touch! 

Förhoppningsvis tillbaka

Tre sjukdagar... Sen bestämde jag mig att det får räcka, tog saken i egna händer och duschade av mig den sista betänkliga åkomman i en extrem dusch.

Ny dator på ingång också! Stort, kanske man slipper en skärm som är halvt av och ett grått sträck mitt i. Kan ju bara bli succé!
Acer Aspire 7740GDet blev en sån härn Acer Aspire 7736ZG 17,3" HD+ you know, även kallat Ass med tillbehör av mig!

En sjuk jul!

Attans att man lyckades tajma in en sjukdom lagon till att man vaknar upp på julafton. Hade iofs det på känn, kändes konstigt på passet igår i kroppen var typ stockben hela vägen. Så blir att ta det lugnt några dagar nu så att min arma kropp får återhämta sig lite, kan dock vara välbehövligt.

Min fransk/italienska vän Pier Rinaldi (tyvärr saknar han bollkontroll trots namnet) gav mig ett nytt användbart ord! Rudimentär, betyder typ något som inte längre fyller någon funktion exempelvis Mikael Röjerås.




Misscalculation

Skulle ha skrivit för 5 dagar sen men har tappat bort min klocka så visste inte vilket datum det va.

Iaf så var jag på kanarieöarna bilderna har smedhs som inte blivit skickade ännu.

Vi lyckades med på Lucia den 13e att passera orten Santa Lucia upp i bergen, där var det fullt ös att jämföra med Rudbecksmatkö, fast med massa poliser och bussar. Lyckades även läsa fel på kartan den dagen, vi hade hyrt bil och jag fick äran att va kartläsare. Pappa som körde sa bestämt att vi skulle hålla oss på de största vägarna och inte på "nån jävla kofösarväg" självklart lyckades jag med bedriften att föra in oss på just "nån jävla kofösarväg"! En händelserikfärd upp på massa serpentinvägar med hackade hönor springande tvärs över vägen.

Blev en del träning också, fast va lite snorig i början på lägret så blev till att chilla då.

Julafton imorgon! Coca Cola 24pack inköpt, ska sitta och titta surt på alla som smuttar på en julmust.

Tack!

The Canarian Islands

Nu e Jag och Smedhs bortresta och har det bara bra:)
Idiot Spanjorerna har dock inget internet typ, hitta ett slags cafè nu men det suger...

Ska skriva om lite roliga saker som passerat, den 18e when I'm HOME!!

Peace

Fötter,fötter och fot

Idag har jag varit i stan i stort sett hela dagen, fixat mina ilägg, även kallat ortopediska fotbäddar, de blir säkert skitbra! Hann med lite bålstyrka imorse tillsammans med monstret Emil Blomberg(!). Sen gick jag till löplabbets tävlingsbutik på kungsgatan för att besöka min gode vän Mikael Westh, en legend med ett leende av guld. Besöket där ledde till ett inköp av ett par nya intressanta spikskor, zoom matumbo, mer uppbyggda men ändå lättare än alla andra, blir nog skitbra det också!

Var på Rudbecks NT-fest igår en kort stund. Hatar långa köer och gillar inte när det blir typ överfullt med folk på dansgolvet piss. Men Mr.Hallbäck hade en lyckad kväll, fullt ös och gott humör;) Mår som den prins han är idag!Prins Hallbäck, Monstret Blomberg och Klas-Guden

Lussebullar

Morsan hade bakat såna där lussekatter igår, gott! Men något som är avsevärt godare än alla bullar är just innan dem ska in i ugnen. Degen är ju det bästa som finns och just lussebullsdeg är ju den man vill åt allra helst, men taktisk som hon var hade hon redan kört in dem i ugnen när jag kom hem -.- riktigt drygt, besvikelsen var total...

Sprang utomhus nyss, fan det var bättre underlag när det var -20 än -2 nu är det ju bara snömodd överallt som man halkar på. Jaja styrkan gick i varje fall bra gjorde 3000 sit-ups utan vila not. Nej men körde klassiska plankan en del.
Precis så här ska det se ut!!

Heliga Söndagen

Och söndagen spenderades även den på badhusets marker, två barnkalas blev jag arrangör till! Känns som nåt nyttigt eftersom man kan bli pappa när man minst anar det (fast inte på 10 år iaf;)). 
Usch första banpasset gjordes ju igår och idag kändes det som om benen har fått slag av polisbatonger på vaderna, men det går väl över typ på torsdag. 

En chill träningsvecka framför mig, satan va skönt. Men på lördag bär det av till i Kanarieöarna och då är det slut på allt dasslockssittande!

Där är poolen som man badar i
 


Häktiskt Lördag

Uppe kl8 satte mig i bilen till Eskilstuna, bedrev ett banpass där med allas Johan "Joey" Eriksson.
Resten av dagen blev av på badhuset. Nu ser jag på Shooter med Pirre pirat och Fredrik Freb Bohman.

Trevlig Kväll!

Träna,äta,sova

Nysnö är kanske inte det roligaste att springa i men va gör man inte för att jävlas med sig själv. Fredag idag önskar att man hade en lugn och händelserik helg framför sig men icke. Ska jobba både lördag söndag till 21 resp. 20.30 men man får ju iaf mkt cash på helger så alltid nåt.

Men jag är ledig idag iaf! Ska gotta mig med serier innan det blir lite styrka senare i eftermiddag.

Glöm inte att dricka coca cola istället för julmust! Annars jävlar!


Lill-Lördag!

Igår var det Lill-Fredag fantastiskt. Firades med ett backintervall i fin bitande kyla, knarrande underlag och epileptiska elljuslampor. Går faktiskt riktigt bra att träna nu, har aldrig tränat så här hårt som jag gör nu och har dessutom aldrig varit lika målmedveten med något jag gjort. Kanske beror på att jag inte har nåt annat att göra än att träna, haha!
Och idag har jag varit och gjort gipsavgjutningar på mina fötter, man la äckligt gips runt dem som stelna och sen klipptes bort med en stor rostig sax. Det ska tydligen vara bra för fötterna, återstå att se när jag får iläggssulorna. Det här har vi inte tid med dags att sticka ut i kylan och jogga av mig lite.....igen;)


RSS 2.0