Chillardagen

Så jäkla skönt det känns att man har lyckats byta ut helgerna mot vardagarna för tillfället. Alltså att jag är ledig på vardagarna men inte på helgerna det betyder med andra ord 5dagars helg varje vecka;) Fast jag ska jobba imorgon... NEEJ! Så ska man hinna träna också, hur ska allt gå ihop?? :O
Löser sig, kännt mig rätt seg i kroppen förutom idag, så det va ju positivt! Kroppen kanske förstår att tävlingar är på gång så den förbereder sig sakta men säkert.

I Helgen är dock inte 800m loppet höjdpunkten utan det är slaget om Manchester! United vs City. Robin Leandersson har förhoppningsvis bokat bord på O'learys så det blir fullt ös där!
Så ska vi återigen visa vem som är bäst i slaget om Manchester! Nu ska vi få Rudolf med röda mulen att sätta tuggummit långt ner i halsen.
Basse ska föresten dit och kolla på matchen, inte ett dugg avundsjuk!


The Premier

Så var premiären gjord! Gick väl ok, inte överraskande dåligt inte överraskande bra. 4.03.5 på 1500m plac:3a.

Sega ben på uppvärmingen varenda stegringslopp var jobbigt. Men var bara att gå ut och göra jobbet. Drog de första 400m sen Martin "Tony" Stjernlöf som drog en 400ing för att sedan Erik Widing på pigga ben drog de sista 700m första hänga på sista 400 så lyckades kriga mig om Martin men benen kändes som gelé. Sista 100m var ingen rolig historia kämpa kämpa och där kom Victor Hedin på pigga ben! Attans. Jaja skönt att premiären var till handlingarna nu och att det förmodligen bara kan gå bättre nu! Segrare: Erik Widing 2a: Victor Hedin 3a: Klas Persson. 
Widing och jag är för övrigt klubbkompisar så det blev dubbelt Tureberg på pallen alltid nåt.


Ärade Sollentunavallen!

  

RSS 2.0