The latest days

Har precis kommit hem från ett par dagar uppe i vackra sollentuna trakterna:)

Tisdags: Satte mig på pendeln kl9.30 för att bedriva ett intervallpass på löpbandet med Aleksander Liss, Emil Blomberg och Erik Widing. Blev ett relativt slitit pass i och med sjukdomen men kroppen behöver väckas.
Stack senare till Robin Leandersson som jag skulle slagga kvar hos nu två nätter, hans flickvän var nämligen bortrest så man får passa på;)

Onsdags: Återigen en del träning både förmiddag och kväll men höjdpunkten skulle bli matchen kl20.45! Arsenal vs Manchester City, ett ganska så givet resultat för många allt annat än vinst för City är ett misslyckande och denna match blev ganska misslyckad 0-0, denna match sågs på O'learys jäkla nice... Men inget att deppa för vi går mot vår bästa säsong på 50 år!!!

Torsdags: Fest med Tour de ski! Hellner gjorde en vass tävling, kul! Sen bar det av till Sätrahallen och träna första banpasset på tre veckor, satt som ett smäck i benen mycket bättre känsla än på tisdagens intervallpass. Emil Blomberg och Jag själv körde långtradarintervaller med kort vila. Blev senare en träff med de treor som man tog studenten med alltid lika kul att träffa på asen:)

Nu gnuggar vi på i snörusket på återseende! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0